top of page
  • Writer's pictureParfymbloggen

Lukta som "Greatness"

Updated: Apr 14, 2022


Oud For Greatness av parfymhuset Initio kommer att markera mitt första blogginlägg på denna hemsida. Det finns en anledning till detta och det är att denna parfym just nu är min absoluta favorit. Flaskan ser bra ut och är av hög kvalité, men det är själva doften som tar en med storm.

I betalt samarbete med Parfym.se


Oud är en mörk, träig och rökig ingrediens som inte alla tycker om då den är väldigt framträngande och stark. Har man dock mästerligt, med hjälp av andra doftnoter, lyckats tygla denna ingrediens så har man skapat ett mästerverk. Initio har lyckats göra just detta. Ouden i Oud For Greatness är mjuk, lugn och behaglig. En mörk, orientalisk mystisk parfym med en svag sötma som folk omkring mig oavsett plats har tyckt om. Ingen parfym jag burit har gett mig samma mängd positiva reaktioner. Parfymen är Unisex och kan användas av män såväl som kvinnor.


Komplimanger jag fått

Folk på min arbetsplats älskar den och tillåter mig knappt använda andra parfymer än denna vilket gjort den till min signaturdoft. Människor har kommit och stoppat mig i matbutiken, på krogen, på gatan, på jobbet och frågat vad jag har på mig. De flesta säger att de aldrig luktat på en liknande parfym och jag kan hålla med. Denna parfym är en lyxig nisch parfym vilket i de flesta fallen innebär att inte många kommer lukta som dig var du än befinner dig.


Noter

Bas: Patchouli, Mysk

Mitt: Oud

Topp: Saffran, Muskot, Lavender


Tid för användning

Denna mörka, kryddiga och svagt söta doft passar absolut bäst under höst, vinter och vår. Kan även användas under sommarkvällar, men under en varm sommardag hade jag använt något fräschare.


Styrka/hållbarhet 10/10

Doften når långt, håller hela dagen på huden och håller flera dagar på kläder.


Betyg

Denna parfym får 10/10 flaskor av mig.


Låter den intressant?

Klicka på länken och få händerna på denna otroliga doft!

-adtraction länk

I betalt samarbete med Parfym.se

47 views

Recent Posts

See All
bottom of page