top of page

En parfymentusiast

som har luktat på och burit en mängd olika parfymer för att sedan kunna betygsätta dem. 

laura-chouette-gbT2KAq1V5c-unsplash.jpg

Hur väljer man en parfym?

När man går in i en parfymaffär eller letar på internet, så upptäcker man snabbt att det finns en enorm mängd parfymer att välja på. Alla dessa har sina unika dofter med varierande priser. Då parfym är en lyxvara gjord för att addera det lilla extra till din närvaro så vill man gärna lägga pengarna rätt så att man inte luktar medelmåttigt och så att man inte behöver spendera allt för mycket. Efter ett köp så ska du lukta väldigt gott, inte medelmåttigt. Om du vill veta mer, skrolla ner på sidan så förklarar jag ytterligare.

laura-chouette-l3KNVhfx-7k-unsplash.jpg
trung-do-bao-Y9SA59I-fYw-unsplash (1).jpg

Hur hjälper jag till?

Jag kommer fungera lite som en Michelin inspektör som hjälper dig att välja rätt restaurang. Skillnaden ligger i att jag jobbar med dofter istället för smaker. Efter flera år av att ha burit en stor mängd olika parfymer och luktat på en okänd mängd dofter så vet jag mycket om vad min näsa tycker om och även vad folk omkring mig tenderar att gilla.  

Ta ditt beslut med min hjälp

Jag säger inte att du endast bör köpa parfymerna jag rekommenderar, men ha gärna med dig mina betyg och resonemang som ett verktyg när du botaniserar bland alla tusentals dofter som erbjuds. Gå in på bloggen och se vad jag syftar på.

thiha-thet-htoo-mHsXQYzkWm4-unsplash.jpg

Vill du att jag gör ett inlägg om en specifik doft?

bottom of page